Grävfirma Skåne

Grimstofta Entreprenad AB

Vi levererar helhetslösningen

Till oss på Grimstofta Entreprenad AB kan ni vända er när ni behöver hjälp av en grävfirma i Skåne. När ni väljer oss som grävfirma ser vi till att leverera ett kvalitativt arbete med fina resultat, utifrån era önskemål och behov. I vårt arbete har vi målet att leva upp till våra kunders förväntningar och därmed lämna dem helt nöjda. Vi är ett flexibelt och effektivt företag som utför arbeten runtomkring Skåne. Kontakta oss redan idag, så hittar vi tillsammans den lösning som passar dig bäst!

Om oss

Grimstofta Entreprenad AB är en grävfirma belägen i Skåne som gör allt inom trädgårdsanläggning. Vi är kunniga och erfarna inom branschen, därmed kan vi erbjuda kvalitativt arbete till våra kunder.

I dagsläget är vi 4 anställda som dagligen hjälps åt för att kunna genomföra bra arbeten. Vårt fokus ligger på att arbeta effektivt och kvalitativt, så att vi hinner med så mycket som möjligt samt göra samtliga kunder helt nöjda.

Som företag är vi Flisby Partner och Certifierad Anläggare till Flisby AB.

Grävfirma Skåne

Små & stora uppdrag

Vi tar oss an såväl små som stora uppdrag inom branschen. För oss är det inte storleken på uppdraget som spelar roll utan som grävfirma lägger vi vårt fokus på att leverera den hjälpen som våra kunder behöver.

Nöjda kunder

Då vi alltid vill kunden det bästa ser vi till att anpassa varje uppdrag utifrån de önskemål och behov som finns. På så sätt får kunden i fråga precis den hjälpen som behövs.

Grävfirma Skåne

Våra tjänster

Vår grävfirma arbetar med det mesta inom trädgård, markarbeten, dränering och grävning. Utöver detta erbjuder vi även sten- och plattläggning, poolinstallationer, byggen av altan och staket samt mycket mer.

Resultat av kvalitet

Oavsett vilken tjänst det handlar om arbetar vi hårt, engagerat och noggrant. För oss är det viktigt att göra våra kunder nöjda, vår ambition är att alla kunder som anlitar oss blir 100 procent nöjda.

Vi erbjuder:

  • Markarbeten
  • Grävarbeten
  • Trädgårdsanläggning
  • Dränering
  • Sten- och plattläggning
  • Poolgrävning och -installationer
  • Montage av pooltak
  • Altan- och staketbygge

Kontakta oss

Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss. På Instagram och Facebook kan ni enkelt följa våra pågående och avslutade arbeten.

Grimstofta Entreprenad AB

GALAXGATAN 16, 275 38 Sjöbo

073-247 48 01

niklas@grimstoftaentreprenad.se

Grävfirma Skåne

Varmt välkomna till oss på Grimstofta Entreprenad AB när ni behöver hjälp med av en grävfirma i Skåne. Bland våra tjänster finner ni även montering av pooltak, markarbete, trädgårdsarbete och mycket mer.

Öppettider – Mån-fre 07:00-16:00

Grävfirma Skåne