Markarbeten Skåne

Grimstofta Entreprenad AB

Vi levererar helhetslösningen

Till oss på Grimstofta Entreprenad AB kan ni vända er för att få hjälp med diverse olika tjänster, bland annat markarbeten i Skåne. Anlitar ni oss för ett arbete kommer vi se till att leverera kvalitativt arbete med fina resultat. Givetvis kommer vi arbete utifrån era önskemål och behov. Vårt ihållande mål är att leva upp till de förväntningar som våra kunder har på oss, och därmed lämna dem helt nöjda.

Om oss

Grimstofta Entreprenad AB är en liten firma som gör allt inom trädgårdsanläggning. Vi är kunniga och erfarna inom branschen, därmed kan vi erbjuda arbete av hög kvalitet till våra kunder.

I dagsläget är vi 4 anställda som dagligen hjälps åt för att kunna genomföra bra arbeten. Vårt fokus ligger på att arbeta effektivt och kvalitativt, så att vi hinner med så mycket som möjligt samt göra samtliga kunder helt nöjda.

Som företag är vi Flisby Partner och Certifierad Anläggare till Flisby AB.

Markarbeten Skåne

Små & stora uppdrag

Vi tar oss an både små och stora uppdrag inom branschen. För oss är det inte storleken på uppdraget som spelar roll utan vi lägger vårt fokus på att leverera den hjälpen som våra kunder är i behov av.

Nöjda kunder

Då vi alltid vill kunden det bästa ser vi till att anpassa arbetet utifrån de önskemål och behov som finns. På så sätt får kunden i fråga precis den hjälpen som behövs. 

Markarbeten Skåne

Våra tjänster

Vårt företag arbetar med en rad olika tjänster, bland annat markarbeten. Vi arbetar alltid hårt, engagerat och noggrant. För oss är det viktigt att göra våra kunder nöjda, vår ambition är att alla kunder som anlitar oss blir 100 procent nöjda.

Markarbeten

Vi på Grimstofta Entreprenad AB arbetar med olika typer av markarbeten, allt från grävning till stenläggning. När ni vänder er till oss för hjälp ser vi till era önskemål och behov och anpassar arbetet efter det, så att ni får just den hjälpen som ni är i behov av.

Vi erbjuder:

  • Markarbeten
  • Trädgårdsanläggning
  • Dränering
  • Sten- och plattläggning
  • Poolgrävning och -installationer
  • Med mera

Kontakta oss

Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss. På Instagram och Facebook kan ni enkelt följa våra pågående och avslutade arbeten.

Grimstofta Entreprenad AB

GALAXGATAN 16, 275 38 Sjöbo

073-247 48 01

niklas@grimstoftaentreprenad.se

Markarbeten Skåne

Varmt välkomna till oss på Grimstofta Entreprenad AB när ni behöver hjälp med markarbeten i Skåne. När det kommer till markarbeten har vi lång erfarenhet och gedigen kunskap.

Öppettider – Mån-fre 07:00-16:00

Markarbeten Skåne