Trädgårdsanläggning Skåne

Grimstofta Entreprenad AB

Vi levererar helhetslösningen

Till oss på Grimstofta Entreprenad AB kan ni vända er för att få hjälp med diverse olika tjänster, bland annat trädgårdsanläggning i Skåne. När ni vänder er till oss ser vi till att leverera kvalitativt arbete med fina resultat, utifrån era önskemål och behov. I vårt arbete har vi målet att leva upp till våra kunders förväntningar och därmed lämna dem helt nöjda.

Om oss

Grimstofta Entreprenad AB är en liten firma som gör allt inom trädgårdsanläggning. Vi är kunniga och erfarna inom branschen, därmed kan vi erbjuda kvalitativt arbete till våra kunder.

I dagsläget är vi 4 anställda som dagligen hjälps åt för att kunna genomföra bra arbeten. Vårt fokus ligger på att arbeta effektivt och kvalitativt, så att vi hinner med så mycket som möjligt samt göra samtliga kunder helt nöjda.

Som företag är vi Flisby Partner och Certifierad Anläggare till Flisby AB.

Trädgårdsanläggning Skåne

Små & stora uppdrag

Vi tar oss an såväl små som stora uppdrag inom branschen. För oss är det inte storleken på uppdraget som spelar roll utan vi lägger vårt fokus på att leverera den hjälpen som våra kunder behöver.

Nöjda kunder

Då vi alltid vill kunden det bästa ser vi till att anpassa arbetet utifrån de önskemål och behov som finns. På så sätt får kunden i fråga precis den hjälpen som behövs. 

Trädgårdsanläggning Skåne

Våra tjänster

Vårt företag arbetar med diverse olika tjänster, bland annat husdränering. Vi arbetar alltid hårt, engagerat och noggrant. För oss är det viktigt att göra våra kunder nöjda, vår ambition är att alla kunder som anlitar oss blir 100 procent nöjda.

Trädgårdsanläggning

Utifrån era önskemål och behov utför vi ett omfattande arbete i er trädgård. Vi kan hjälpa er med allt, gräs som buskar som poolbygge. Oavsett om det handlar om att klippa häckar eller lägga en fin stengång genom trädgården finns vi här för att ge er hjälpen ni behöver.

Vi erbjuder:

  • Trädgårdsanläggning
  • Sten- och plattläggning
  • Poolgrävning och -installationer
  • Altan- och staketbygge
  • Med mera

Kontakta oss

Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss. På Instagram och Facebook kan ni enkelt följa våra pågående och avslutade arbeten.

Grimstofta Entreprenad AB

GALAXGATAN 16, 275 38 Sjöbo

073-247 48 01

niklas@grimstoftaentreprenad.se

Trädgårdsanläggning Skåne

Varmt välkomna till oss på Grimstofta Entreprenad AB när ni behöver hjälp med trädgårdsanläggning i Skåne. När det kommer till trädgårdsanläggning har vi lång erfarenhet och gedigen kunskap.

Öppettider – Mån-fre 07:00-16:00

Trädgårdsanläggning Skåne