Stenläggning Skåne

Grimstofta Entreprenad AB

Vi levererar helhetslösningen

Till oss på Grimstofta Entreprenad AB kan ni vända er för att få hjälp med diverse olika tjänster, bland annat stenläggning i Skåne. När ni anlitar oss ser vi till att leverera arbete av hög kvalitet och fina resultat Givetvis arbetar vi utifrån era önskemål och behov. I vårt arbete har vi målet att leva upp till våra kunders förväntningar och därmed lämna dem helt nöjda.

Om oss

Grimstofta Entreprenad AB är en liten firma som gör allt inom trädgårdsanläggning. Vi är kunniga och erfarna inom branschen, därmed kan vi erbjuda kvalitativt arbete till våra kunder.

I dagsläget är vi 4 anställda som dagligen hjälps åt för att kunna genomföra bra arbeten. Vårt fokus ligger på att arbeta effektivt och kvalitativt, så att vi hinner med så mycket som möjligt samt göra samtliga kunder helt nöjda.

Som företag är vi Flisby Partner och Certifierad Anläggare till Flisby AB.

Stenläggning Skåne

Små & stora uppdrag

Vi tar oss an både små och stora uppdrag inom branschen. För oss är det inte uppdragets storlek som spelar roll utan vi lägger vårt fokus på att leverera den hjälpen som respektive kund är i behov av.

Nöjda kunder

Då vi alltid vill kunden det bästa ser vi till att anpassa arbetet utifrån de önskemål och behov som finns. På så sätt får kunden i fråga precis den hjälpen som efterfrågas.

Stenläggning Skåne

Våra tjänster

Vårt företag arbetar med en rad olika tjänster, däribland stenläggning. Vi arbetar alltid hårt, engagerat och noggrant. För oss är det viktigt att göra våra kunder nöjda, vår ambition är att alla kunder som anlitar oss blir 100 procent nöjda.

Stenläggning

Stenläggning är passande till ytor såsom en garageuppfart, entrégång, uteplats med mera. Vi har kunskapen och erfarenheten, och därmed också rätt teknik, som krävs för att utföra ett bra arbete.

Vi erbjuder:

  • Markarbeten
  • Trädgårdsanläggning
  • Platt- och stenläggning
  • Med mera

Kontakta oss

Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss. På våra sociala medier kan ni enkelt följa våra arbeten, både pågående och avslutade.

Grimstofta Entreprenad AB

GALAXGATAN 16, 275 38 Sjöbo

073-247 48 01

niklas@grimstoftaentreprenad.se

Stenläggning Skåne

Varmt välkomna till oss på Grimstofta Entreprenad AB när ni behöver hjälp med stenläggning i Skåne. När det kommer till stenläggning har vi lång erfarenhet och gedigen kunskap.

Öppettider – Mån-fre 07:00-16:00

Stenläggning Skåne